Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

16-09-2019 Переглядів: 348

Цього тижня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) НАВС було завершено підготовку чергового набору з підвищення кваліфікації працівників підрозділів слідства, ізоляторів тимчасового тримання, інспекторів патрульної поліції та слухачів навчального тренінгу для військовослужбовців Національної гвардії України, які здійснюватимуть охорону громадського порядку в м. Івано-Франківську.

Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

Протягом двох тижнів патрульні поліцейські вдосконалювали свої знання з дисциплін нормативно-правової частини – толерантності й недискримінації в роботі поліцейського, прав людини, взаємодії поліції та суспільства, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості.

Патрульні поліцейські здебільшого відпрацьовували практичні навички, зокрема зі складання процесуальних документів, перевірки документів і виявлення ознак підробки, тактичні дії патрульного під час масових заходів, навички з охорони публічної безпеки та порядку.

Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

Працівники відділу досудового розслідування вивчали особливості порядку вручення процесуальних документів підозрюваному під час здійснення спеціального досудового розслідування, актуальні проблеми призначення експертиз у кримінальному провадженні, молекулярно-генетичну експертизу, її види та можливості, а також особливості дослідження мікрооб’єктів.

Поліцейські ізоляторів тимчасового тримання підвищили свій рівень знань із професійної етики, складання процесуальних документів, прав затриманої особи, антикорупційного законодавства, базових прав осіб, яких утримують в ІТТ, і механізмів їх реалізації, підстав та порядку застосування заходів примусу, а також контенту інформаційної підсистеми «Custody records».

Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

Упродовж трьох днів тренінгу науково-педагогічний склад Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС на базі військової частини ознайомлював військовослужбовців з організаційно-правовими основами діяльності Національної поліції та Національної гвардії України, навчав навичок ефективної комунікації з різними категоріями населення та надання первинної домедичної допомоги.

Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

Увагу було акцентовано на вивченні видів поліцейських заходів, зокрема заходів примусу, основ кримінального права й кримінального процесу, адміністративної відповідальності та провадження у справах про адміністративні правопорушення, правової підстави проведення поверхневої перевірки, особистого огляду, огляду речей і транспортних засобів, перевірки документів та виявлення ознак підробки, правові підстави затримання особи.

Здобуті знання та сформовані практичні навички слухачі продемонстрували під час випускного іспиту, за результатами якого отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X