Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

14-09-2018 Переглядів: 348

14 вересня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся випуск першого в новому навчальному році набору слухачів курсів підвищення кваліфікації. Свою професійну майстерність вдосконалювали 24 патрульних поліцейських з п’яти міст України: Івано-Франківська, Ужгорода, Мукачево, Тернополя та Чернівців.

Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

Під час навчання поліцейські активно вдосконалювали свої знання з дисциплін нормативно-правової частини: толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, прав людини, взаємодії поліції та суспільства, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо.

Основна частина навчання патрульних інспекторів поліції була відведена на вдосконалення практичних навичок, зокрема зі складання процесуальних документів, перевірки документів та виявлення ознак підробки, тактичних дій патрульного під час масових заходів, навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуативних завдань.

Підвищення кваліфікації на Прикарпатті

Набуті знання та практичні навички слухачі мали змогу продемонструвати під час випускного екзамену, за результатами якого 23 з них отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації встановленого зразка.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ), інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X