Підсумки тренінгу для тренерів

16-10-2018 Переглядів: 228

З 10 до12 жовтня викладачі кафедри інформаційних технологій та кібернетичної безпеки Олександр Корнейко, Вадим Кудінов та Ілля Мельников брали участь у тренінгу для тренерів з тематики «Виявлення, попередження та розслідування злочинів торгівлі людьми, вчинених із застосуванням інформаційних технологій».

Підсумки тренінгу для тренерів

Зазначений захід був проведений для представників всіх вишів системи МВС України у межах проекту «Посилення кримінального переслідування торгівлі людьми з використанням інформаційних технологій в Україні» Координатора проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки урядів Канади та Сполучених Штатів Америки на базі готелю Radisson Blu Resort Podil (м. Київ).

В якості експертів ОБСЄ до заходу були залучені професор Чікагського університету Лойола в Римі (Італія), старший міжнародний радник/консультант у Світовому Банку Джуліо Занетті, професор кафедри кібербезпеки Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Носов та практичний працівник Національної поліції України Олександр Манжай.

Підсумки тренінгу для тренерів

Тематика тренінгу була присвячена актуальним питанням сьогодення: «Особливості організації та проведення тренінгів для поліцейських з зазначеної тематики»; «Способи забезпечення та убезпечення доступу до ресурсів мережі Інтернет»; «Застосування інформаційних технологій для ідентифікації осіб, задіяних у злочинах торгівлі людьми»; «Огляд мобільних засобів комп’ютерної техніки з використанням безкоштовних програм».

Необхідно відмітити, що завдяки невгамовній енергії та значному практичному досвіду проведення таких тренінгів експерта Джуліо Занетті захід пройшов в цікавій, творчій та дружній атмосфері, а надані ним знання збагатили всіх учасників тренінгу. Наостанок учасникам тренінгу вручили сертифікати про його успішне проходження.

Підсумки тренінгу для тренерів

Таким чином, при підтримці іноземних партнерів сертифіковані тренери, працівники академії, Олександр Корнейко, Вадим Кудінов та Ілля Мельников отримали корисні знання, навички та навчальні матеріали з тематики «Виявлення, попередження та розслідування злочинів торгівлі людьми, вчинених із застосуванням інформаційних технологій». Впевнені, що такі напрацювання, безумовно, допоможуть в освітньому процесі для курсантів, слухачів і студентів Національної академії внутрішніх справ.

Підсумки тренінгу для тренерів

Дякуємо Координатору проектів ОБСЄ в Україні за якісну організацію зазначеного заходу та плідну співпрацю з нашим вишем!

Кафедра інформаційних технологій та кібернетичної безпеки

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X