Підбиття підсумків наукової діяльності здобувачів вищої освіти ННІ №1

20-04-2018 Переглядів: 198

19 квітня в ННІ №1 відбулася підсумкова науково-теоретична конференція наукового товариства здобувачів вищої освіти «Євроінтеграційні процеси в Україні: вдосконалення законодавства та правозастосування» за участю авторитетних фахівців, науковців, викладачів, а також молодого поповнення – кращих молодих науковців.

Підбиття підсумків наукової діяльності  здобувачів вищої освіти ННІ №1

Розпочав відкриття пленарного засідання т.в.о. директора інституту Валерій Власенко з привітанням усіх учасників конференції. Він наголосив, що напрацювання молодих учених є надзвичайно важливими та потрібними, адже всі вони можуть бути використані для ефективного врегулювання проблемних питань права. Побажав майбутнім науковцям плідної роботи, нових звершень, витримки та творчого натхнення заступник начальника відділу організації науково-дослідної роботи НАВС Олександр Калиновський.

Підбиття підсумків наукової діяльності  здобувачів вищої освіти ННІ №1

Особливий інтерес глядачів викликала наукова доповідь почесного гостя Валерія Жидкова – детектива Національного антикорупційного бюро України, аспіранта наукової лабораторії з проблем досудового розслідування Національної академії внутрішніх справ, який розкрив проблемні аспекти взаємодії детективів НАБУ з експертами під час здійснення досудового розслідування у кримінальних провадженнях.

Після закриття пленарного засідання здобувачі вищої освіти працювали по 11-ти секціях, де кожен мав змогу проявити себе у повному обсязі, адже розгортались жваві дискусії, оскільки тематика робіт була досить актуальна і не залишала байдужим нікого.

Підбиття підсумків наукової діяльності  здобувачів вищої освіти ННІ №1

Після закінчення роботи секцій, комісії визначили кращі роботи, які в подальшому візьмуть участь у загальноакадемічній науково-практичній конференції.

Під час підбиття підсумків оголошено 55 переможців, яким Валерій Власенко вручив грамоти за здобуті призові місця та подарунки – наукові видання.

Підбиття підсумків наукової діяльності  здобувачів вищої освіти ННІ №1

Ми вітаємо переможців та бажаємо юним науковцям не зупинятися на досягнутому та продовжувати самовіддано навчатися і працювати для процвітання незалежної України!

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X