Персональний розподіл випускників ННІ №2 НАВС для експертної служби МВС України

11-02-2019 Переглядів: 249

5 лютого 2019 року в навчально-науковому інституті № 2 після проходження стажування та його захисту відбувся персональний розподіл здобувачів ступеня вищої освіти магістра.

Участь у заході взяли заступник директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру – завідувач лабораторії організації навчального, наукового, методичного забезпечення та роботи з кадрами Людмила Шарай, проректор Національної академії внутрішніх справ полковник поліції Сергій Чернявський, директор навчально-наукового інституту № 2 підполковник поліції Андрій Саковський, а також інші представники центральних та територіальних органів Експертної служби МВС України та академії.

28 випускників інституту взяли участь у розподілі. Переважна більшість молодих фахівців повернеться для подальшої роботи до територіальних підрозділів – науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів, із яких їх було направлено на навчання до Національної академії внутрішніх справ.

Персональний розподіл випускників ННІ №2 НАВС для експертної служби МВС України

Впевнено можна константувати, що молоді фахівці зроблять свій внесок у важливу й нелегку справу служіння суспільству шляхом виконання судово-експертної діяльності під час досудового розслідування та судового розгляду.

А ми, в свою чергу, вітаємо своїх вихованців та бажаємо їм міцного здоров’я, щастя, сил і наснаги для здійснення життєвих задумів і мрій. Нехай ваша щоденна праця принесе українському народу й державі спокій, добробут і суспільну злагоду.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X