Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

07-02-2019 Переглядів: 302

7 лютого у навчально-науковому інституті №3 відбувся персональний розподіл випускників магістратури 2019 року для подальшого проходження служби в практичних підрозділах Національної поліції України.

Безпосередніми учасниками події стали 18 випускників, що отримали ступінь вищої освіти магістра за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» (підготовка кадрів для підрозділів превентивної діяльності).

Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

Від керівництва Національної академії внутрішніх справ на заході був присутній проректор полковник поліції Руслан Сербин. Він привітав випускників ще з одним пройденим етапом у їхньому житті, побажав усім успіхів та наснаги на професійній ниві.

Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

У складі комісії з персонального розподілу працювали заступник начальника Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції України полковник поліції Іван Прохоренко, заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Київській області підполковник поліції Віктор Кутовий, представник управління кадрового забезпечення ГУНП в м. Києві, директор інституту Дмитро Андреєв, заступники за напрямами роботи.

Персональний розподіл слухачів магістратури ННІ №3

За результатами роботи комісії з урахуванням отриманого фаху всім випускникам було запропоновано посади для подальшого проходження служби в підрозділах Національної поліції міста Києва, Київської області та інших регіонів України. Відповідно до протоколу розподілу, їх буде призначено на посади дільничних офіцерів поліції та інспекторів поліції сектору превенції.

Наразі слухачі готуються до державної атестації. А після довгоочікуваного випуску молоді лейтенанти матимуть змогу повною мірою реалізувати в практичній діяльності знання та вміння, набуті впродовж час навчання в Національній академії внутрішніх справ.

ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X