Перший випуск студентів на Прикарпатті

22-06-2018 Переглядів: 169

21 червня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) пройшли урочистості з нагоди першого випуску студентів денної форми навчання.

Перший випуск студентів на Прикарпатті

Урочисті збори, присвячені знаменній події, розпочалися Гімном України, хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, полеглих у боротьбі за вільну, незалежну Україну. Далі відбулися, хвилюючі для кожного випускника моменти - вручення дипломів. Відрадно, що серед сімнадцяти цьогорічних випускників, троє отримали дипломи про вищу освіту з відзнакою.

Перший випуск студентів на Прикарпатті

Перший випуск студентів на Прикарпатті

З вітальним словом до винуватців свята, а також усіх присутніх звернулись заступник декана факультету з навчально-методичної та наукової роботи Роман Куций, класні керівники Олена Римарчук та Василь Бойчук та батьки, які побажали їм професійного зростання, успіхів у всіх починаннях, сумлінності та відповідальності і зазначили, адже їм потрібно йти в життя, щоб творити та будувати правову державу. Одним із побажань випускникам було прохання не забувати alma mater, як бажані гості відвідувати рідні аудиторії та викладачів, які протягом чотирьох років віддавали тепер вже дипломованим фахівцям знання та душу.

Перший випуск студентів на Прикарпатті

Перший випуск студентів на Прикарпатті

До вітального слова запросили і випускників факультету, вони щиро подякували за навчання та підтримку науково-педагогічному складу і побажали всім майбутнім колегам успіхів на професійному шляху. Запрошені на свято представники духовенства провели церемонію освячення випускників на подальшу плідну працю на благо рідної країни.

Ми приєднуємося до всього вищезазначених привітань та бажаємо майбутнім юристам, аби крила удачі та щастя супроводжували їх у фаховому та життєвому польоті.

Прикарпатський факультет (м.Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X