Перше засідання Наглядової ради в умовах воєнного стану

19-12-2022 Переглядів: 646

16 грудня відбулося засідання Наглядової ради НАВС в оновленому складі. Голосуванням головою Ради обрано Василя Дурдинця, радника Міністра внутрішніх справ України, заступником голови – Богдана Драпʼятого, заступника Міністра внутрішніх справ України, секретарем – Олександра Паламарчука, Гатненського сільського голову.

Перше засідання Наглядової ради в умовах воєнного стану  photo 1

Василь ДУРДИНЕЦЬ, подякувавши присутнім за вкотре виявлену довіру, засвідчив готовність Наглядової ради сприяти академії як флагману вищої відомчої освіти в зміцненні кадрового потенціалу, матеріально-технічної та навчальної бази, розвитку їх в умовах воєнного стану та ефективнішій взаємодії в цих питаннях з державними органами, місцевою владою, суб’єктами господарювання та волонтерами.

Ректор академії генерал поліції першого рангу Володимир ЧЕРНЄЙ у своїй доповіді висвітлив питання особливостей діяльності НАВС в умовах воєнного стану, відмітив активну участь працівників академії в захисті суверенітету держави, обороні об’єктів та охороні публічного порядку в столичному регіоні. Наголошено на тому, що, попри надзвичайні обставини, державне замовлення на підготовку фахівців у поточному році виконано в повному обсязі. Відзначено здобутки академії у співпраці з підрозділами МВС, НПУ і МОН, профільними парламентськими комітетами, авторитетними міжнародними інституціями, активну участь колективу у волонтерському русі, зокрема в облаштуванні власних пунктів незламності. Висвітлено питання логістики, фінансового та ресурсного забезпечення впродовж року.

Перше засідання Наглядової ради в умовах воєнного стану  photo 2

Довівши поважній Наглядовій раді плани академії на 2023 рік, на завершення виступу ректор зазначив: «Попереду в нас чимало перспектив¬них завдань. Перемогу ми наближаємо повсякденною працею. Впевнений у силі нашого колективу, високій патріотичності працівників – атестованих і цивільних, курсантів і слухачів та сподіваюся на допомогу й зацікавлену підтримку Наглядової ради».

Віцепрезидент Національної академії правових наук України Наталія КУЗНЄЦОВА, яка долучилася до засідання в режимі відеоконференції, відзначила провідну роль академії у науково-дослідній роботі, передусім з актуальних напрямів протидії воєнним злочинам.

Згідно з ухваленим рішенням, члени Ради одноголосно визнали діяльність НАВС з виконання статутних завдань під час протидії російській агресії, зокрема щодо мобілізації персоналу на забезпечення обороноздатності, публічної безпеки та порядку, патріотичного виховання і зміцнення духовності, такою, що відповідає інтересам суспільства й держави, а також пріоритетним напрямам роботи закладу вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

Крім того, на засіданні було розглянуто і схвалено пропозиції до проєкту плану роботи Наглядової ради академії на 2023 рік та вручено посвідчення новим членам ради.

Перше засідання Наглядової ради в умовах воєнного стану  photo 3

Перше засідання Наглядової ради в умовах воєнного стану  photo 4

Перше засідання Наглядової ради в умовах воєнного стану  photo 5

Перше засідання Наглядової ради в умовах воєнного стану  photo 6

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X