Педагогічна практики здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії

23-03-2018 Переглядів: 345

Під час педагогічної практики здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, яка наразі проходить у Національній академії внутрішніх справ, 23 березня доцент кафедри кримінального права, підполковник поліції Олександр Смаглюк та здобувач наукової лабораторії з проблем досудового розслідування НАВС, лейтенант поліції Артур Конончук – провели бінарне заняття з дисципліни «Кримінальне право» з курсантами 211 навчальної групи навчально-наукового інституту № 1.

Педагогічна практики здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії

Під час проведення заняття за темою «Множинність злочинів» були розглянуті питання рецедивної злочинності в Україні, а також інші суміжні кримінально-правові поняття, такі як повторність і сукупність злочинів. Також приділено увагу особливостям відмежування різних видів множини злочинів один від одного та їх правовому значенню, змісту положень постанови Пленуму Верховного Суду України № 7 від 4 червня 2010 р. «Про практику застосування судами кримінального законодавства про повторність, сукупність і рецидив злочинів та їх правові наслідки» тощо.

Педагогічна практики здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії

Цікавим для курсантів, як майбутніх слідчих, був розгляд питань семінарського заняття на прикладі найбільш розповсюджених злочинів, з якими вони матимуть справу у практичній діяльності, – це злочини проти власності, життя та здоров’я особи, громадського порядку, а також у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів.

У цілому проведене заняття досягло своєї мети та дозволило майбутнім слідчим зрозуміти та відчути ті проблемні питання, з якими їм прийдеться зустрітися в майбутньому. Разом з тим викладачам повною мірою вдалось переконати курсантів у необхідності володіння теоретичними знаннями для успішного здійснення практичної діяльності, пов’язаної з кваліфікацією та розслідуванням злочинів.

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X