Патріотичне виховання ліцеїстів

15-12-2017 Переглядів: 121

На запрошення Головного управління Національної поліції в м. Києві вихованці юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва НАВС 15 грудня взяли участь у перегляді українського повнометражного художнього фільму «Кіборги» режисера Ахтема Сеїтаблаєва про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі.

Патріотичне виховання ліцеїстів

Кінокартина розповідає про події одного двотижневого бойового чергування у вересні 2014 року. «Кіборги» - історія не про війну, а про сучасних героїв, які створюють нашу нову Україну, незважаючи на різницю в походженні та віці, їх об'єднала одна мета – захистити рідну країну.

Патріотичне виховання ліцеїстів

Перед переглядом стрічки до присутніх звернулися Голова Національної поліції України, генерал поліції другого рангу Сергій Князєв, режисер фільму Ахтем Сеїтаблаєв - заслужений артист АР Крим, актори та безпосередні учасники бойових дій, що протягом чотирьох місяців захищали стратегічно важливий об'єкт - Донецький аеропорт.

Патріотичне виховання ліцеїстів

Даний захід мав надзвичайний емоційний вплив на присутніх, сприяв патріотичному вихованню та підтриманню вольової стійкості та цілеспрямованості майбутніх правоохоронців.

Патріотичне виховання ліцеїстів

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X