Освітнє середовище без булінгу

15-05-2024 Переглядів: 254

Представники Національної академії внутрішніх справ взяли участь у ІІІ Всеукраїнському форумі з проти#дії булінгу «My safety friends», присвяченому Міжнародному дню протидії булінгу. На заході було вручено відзнаки керівникам закладів освіти за плідну працю та створення безпечного освітнього середовища без булінгу.

Освітнє середовище без булінгу

Від Національної академії внутрішніх справ участь у форумі взяли: помічник ректора з гендерних питань Валентина Лук’янець-Шахова, ад’юнкт відділу докторантури та ад’юнктури Ігор Буранов, що також був модератором заходу; куратори юридичних клінік ННІ № 3 «De Jure» і ННІ № 1 «Захист», а також здобувачі вищої освіти академії.

Освітнє середовище без булінгу

У межах заходу було представлено концертну програму за участю знаних акторів, блогерів, які привернули увагу до проблеми булінгу, поділилися власним досвідом, нагадали про відповідальність, передбачену за протиправні діяння, роз’яснили порядок реагування на такі явища й закликали докладати всіх зусиль для створення безпечного освітнього середовища без булінгу.

Освітнє середовище без булінгу

 

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X