«Освіта та кар’єра» – 2019»

15-04-2019 Переглядів: 717

12-13 квітня в Українському домі відбулася тридцять третя міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра» – 2019» та виставка зарубіжних навчальних закладів «Освіта за кордоном».

«Освіта та кар’єра» – 2019»

«Освіта та кар’єра» – 2019»

Метою виставки є презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами в галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів, круглих столів із питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до національних і зарубіжних навчальних закладів.

Цьогоріч тут представлені навчальні заклади України, а також Німеччини, Польщі, Словаччини, Кіпру, Чехії та інших країн.

Національна академія внутрішніх справ традиційно взяла участь у зазначеному заході. Був представлений стенд, де всі охочі могли отримати вичерпну інформацію щодо підготовки фахівців у нашому закладі вищої освіти, ознайомитися з умовами вступу та особливостями навчання, потенційними можливостями щодо подальшого працевлаштування в Національній поліції. Відвідувачі виставки мали можливість наживо поспілкуватися з представниками академії та отримати від них вичерпні відповіді на всі запитання щодо навчання, дозвілля й побуту здобувачів вищої освіти нашого вишу.

Академією цікавилися юнаки та дівчата, які мріють пов’язати своє життя з правозахисною та правоохоронною діяльністю і усвідомлюють, що в сучасному динамічному суспільстві високо цінується якісна освіта.

«Освіта та кар’єра» – 2019»

«Освіта та кар’єра» – 2019»

Приємною і очікуваною новиною стало те, що за підсумками конкурсу серед вишів – учасників виставки «Освіта та кар’єра – 2019» НАВС виборола золоту медаль у номінації «Стандартизація вищої освіти та удосконалення якості освітньо-виховного процесу», що для академії є надзвичайно цінною та знаковою нагородою.

«Освіта та кар’єра» – 2019»

Відділ організації та координації освітнього процесу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X