Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх

14-09-2017 Переглядів: 106

З початку нового навчального року у Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) активізувала свою роботу юридична клініка «Феміда».

Відпочивши на літніх канікулах, курсанти-консультанти з новими силами завзято взялися за реалізацію завдань, що стоять перед клінікою. 13 вересня, в напрямку здійснення правоосвітньої діяльності, курсантами треього курсу Ліліаною Іваніцькою та Назарієм Бичаєм під керівництвом доцента кафедри КПД та ОРД Анрія Габуди для учнів випускних класів Івано-Франківської ЗОШ I-III ступенів № 28, прочитано лекцію на тему: «Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх».

Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх

Під час заходу особливу увагу було приділено видам покарань, що застосовуються до неповнолітніх. Заняття проходило в діалогічній формі і учні мали можливість задати уточнюючі запитання. Особливий інтерес викликали положення щодо особливостей призначення неповнолітнім таких покарань, як громадські роботи, штраф та арешт. Курсанти-консультанти отримали ґрунтовні відповіді на свої запитання і таким чином поглибили знання з правознавства, розширили свій кругозір у сфері юриспруденції.

Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X