Особливі гості

06-01-2019 Переглядів: 128

У переддень Різдва Христового, Національна академія внутрішніх справ гостинно відчинила двері та радо зустріла незвичайних гостей - вихованців Маріупольського будинку-інтернату.

Особливі гості

В освітньому закладі на дітлахів чекав теплий прийом, гарячий чай, запашні тістечка та дружня бесіда з керівництвом академії, на чолі з її ректором, генералом поліції другого рангу Володимиром Чернєєм. Очільник вишу привітав юнаків і дівчат з прийдешніми святами, а також побажав, щоб всі їхні мрії обов’язково збулися.

Особливі гості

Потому діти із задоволенням відвідали Музей МВС України та прослухали цікаву й захоплюючу розповідь екскурсоводів про історію і становлення правоохоронних органів України. Не менш приємним сюрпризом для кожного з них, стали подарунки, що вручило керівництво академії кожному. Звичайно, було й фото на добру згадку.

Особливі гості

Юнаки і дівчата також мали чудову нагоду відвідати один з навчальних підрозділів академії – юридичний ліцей імені Ярослава Кондратьєва, де вони не лише дізнались, як навчаються та проводять своє дозвілля ліцеїсти, а й скуштували смачний обід.

Особливі гості

Тож нехай їхні враження від відвідин Національної академії внутрішніх справ збережуться надовго. Можливо хтось з них, побувавши у столиці України по іншому погляне на світ і повірить в дива. Переконана, що наші діти мріють жити у вільній і мирній країні, а це у повній мірі залежить від нас дорослих, тож давайте робити добро не лише у великі свята, а завжди пам'ятати про тих, хто потребує нашої допомоги.

Оксана Чміленко, НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X