Основні помилки під час складання процесуальних документів

13-06-2019 Переглядів: 541

Керівник юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Катерина Данченко постійно проводить тренінги, спрямовані на вдосконалення в курсантів і студентів практичних навичок і вмінь.

Основні помилки під час складання процесуальних документів

11 червня тренером тренінгу був начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Ігор Королик. Практик за допомогою інтерактивної дошки продемонстрував консультантам помилки, яких найчастіше припускаються працівники правоохоронних органів під час складання процесуальних документів. Також він схарактеризував основні етапи складання процесуальних документів й особливості їх оформлення.

Основні помилки під час складання процесуальних документів

Під час заняття консультанти вправлялися в складанні процесуальних документів та їх аналізі. Зокрема, Катерина Данченко підготувала макети документів, які були складені відповідно до вимог законодавства, і такі, що містили помилки. Завдання полягало в тому, що консультанти мали встановити достовірність макета вимогам законодавства.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X