Осінній вернісаж

21-09-2018 Переглядів: 132

Раціональна організація дозвілля, естетичне і етичне виховання курсантів є серед пріоритетних напрямів діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ). Важливу роль у вихованні людини відіграє мистецтво, адже під його впливом формуються естетичні смаки, переконання, погляди на те, що є прекрасним, досконалим та вишуканим.

Осінній вернісаж

Цього тижня курсанти 203 навчальної групи спільно з класним керівником, старшим викладачем кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Олесею Процюк відвідали колективну виставку живопису і графіки «Осінній вернісаж» у Фортечній галереї «Бастіон». Саме місце проведення знаходиться поруч із історичною пам’яткою Івано-Франківська – залишками міського фортечного муру, які включені у нову будівлю, що нагадує історичний бастіон та надихає на споглядання прекрасного.

Відвідувачі виставки з великим захопленням знайомилися з кращими мистецькими полотнами, виконаними сучасними івано-франківськими та львівськими митцями. Відвідування виставки забезпечило всіх хорошим настроєм та позитивними емоціями.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X