Обговорення перспектив розвитку юридичного клінічного руху в академії

15-05-2019 Переглядів: 311

14 травня відбулася чергова зустріч студентів-консультантів юридичної клініки «Захист» ННІ № 1, на якій заслухали звіт про виконання плану роботи, обговорили особливості здійснення консультування громадян і перспективи розвитку клініки, затвердили плани проведення правопросвітницьких занять з використанням мультимедійних технологій.

Обговорення перспектив розвитку юридичного клінічного руху в академії

Під час зборів координатор клініки Анастасія Дудко висвітлила засади розвитку юридично-клінічного руху в академії, констатувала збільшення кількості звернень громадян. Зокрема, з вересня 2018 року студенти-консультанти провели 42 правопросвітницькі заняття, надали 29 консультацій, склали 15 проектів позовних заяв.

Ігор Довгополий, заступник координатора з правопросвітницької діяльності, зауважив про ефективність проведення занять з використанням інноваційних методів і запропонував затвердити оновлені плани здійснення правопросвіти.

Важливою подією стало започаткування сторінки в соціальній мережі Instagram, на якій громадяни зможуть знайти корисну інформацію та отримати онлайн-консультування з будь-яких юридичних питань. Учасники юридичної клініки «Захист» будуть виставляти новини про діяльність клініки, а також цінні поради, що знадобляться кожному.

Ознайомитися із цією сторінкою можна за посиланням https://instagram.com/defendnaia?utm_source=ig_profile_share&igshid=1eeh0oa21047y.

Юридична клініка «Захист» ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X