Нові партнери НАВС

18-05-2018 Переглядів: 249

Сьогодні, 18 травня, у Національній академії внутрішніх справ відбулася робоча зустріч та підписання Договору про співробітництво між НАВС та Державним навчально-науковим закладом післядипломної освіти «Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при Міністерстві закордонних справ».

Нові партнери НАВС

Від Національної академії внутрішніх справ на зустрічі були присутні ректор Володимир Чернєй, перший проректор Станіслав Гусарєв та проректор Сергій Чернявський, директор інституту післядипломної освіти Лариса Удалова.

Дипломатичну академію представили директор Сергій Корсунський, його заступник Станіслав Прошко та радник Міністра закордонних справ України В’ячеслав Штучний.

Нові партнери НАВС

Володимир Чернєй ознайомив гостей з діяльністю закладу освіти та напрацюваннями науково-педагогічного колективу. Окремо він зупинився на можливостях НАВС, які будуть цікавими для двосторонньої співпраці: проходження дипломатичними і консульськими працівниками спеціалізованого курсу у навчально-тренувальному центрі домедичної підготовки; короткострокове навчання персоналу закордонних дипломатичних установ з використанням можливостей Спеціального миротворчого центру (тренінги з безпеки у польових умовах); спільне проведення заходів наукового та освітнього характеру (конференцій, семінарів, круглих столів, лекцій та ін.)

Своєю чергою, Сергій Корсунський запевнив, що Дипломатична академія готова активно сприяти спеціалізованому навчанню особового складу академії, коригуванню навчальних програм із професійної етики з метою набуття правоохоронцями, а особливо керівної ланки, основ дипломатичного етикету та протоколу. Він також висловив сподівання, що спільне проведення наукових заходів із залученням фахівців з обох вишів стане доброю традицією.

Після обговорення деталей співпраці між НАВС та ДАУ їх керманичі підписали Договір про співробітництво.

Нові партнери НАВС

Нові партнери НАВС

Наші нові партнери також мали чудову нагоди відвідати Музей МВС України та ознайомитися з його експозиціями. Директор Дипломатичної академії на добру згадку про подію залишив запис у Книзі почесних гостей.

Нові партнери НАВС

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X