Нові досягнення наукового гуртка ОРД

24-04-2018 Переглядів: 340

23 квітня проведено чергове засідання кафедрального наукового гуртка «ОРД», на якому його керівник, професор кафедри оперативно-розшукової діяльності Михайло Марков у дружній та теплій атмосфері обговорив з курсантами третього курсу досягнення у науковій діяльності, а саме у підсумковій науково-теоретичній конференції наукового товариства здобувачів вищої освіти «Євроінтеграційні процеси в Україні: вдосконалення законодавства та правозастосування», яка відбулася в ННІ № 1 за участю керівництва академії, відомих науковців, науково-педагогічних працівників, магістрів, здобувачів вищої освіти.

Нові досягнення наукового гуртка ОРД

23 наукові роботи – саме стільки було підготовлено членами гуртка, курсантами третього та четвертого курсів ННІ № 1 на підсумкову конференцію з тематичного напряму «Оперативно-розшукова діяльність». Незважаючи на завантаженість під час проходження стажування у практичних підрозділах Національної поліції, окремі курсанти 4-го курсу, відмінники навчання та постійні учасники наукових заходів академії - Ірина Кундельська, Марина Резніченко та Ірина Мельник змогли відвідати науково-теоретичну конференцію та достойно виступити, захистивши свої наукові роботи.

Конкурсній комісії було нелегко визначати переможців, адже всі курсанти добре підготувалися до наукового іспиту і з гідністю виступили. Під час виступу та захисту своїх наукових робіт здобувачі задавали гострі питання один одному, проводили дискусії, обговорювали практичні проблеми, які виникають в теперішній час тощо.

Нові досягнення наукового гуртка ОРД

Таким чином, переможцями конкурсу в секції № 5 «Оперативно-розшукова діяльність» було визнано таких курсантів.

Перше місце поділили між собою:

1. Лесик Яна Владиславівна, курсант 303 н.г.

2. Лук’яненко Лілія Олександрівна, курсант 301 н.г.

Друге місце посіли:

1. Шимків Анастасія Любомирівна, курсант 312 н.г.

2. Солтис Ольга Василівна, курсант 301 н.г.

Трете місце посіли:

1. Падурар Крістіна Андріївна, курсант 303 н.г.

2. Шевчук Дмитро Олександрович, курсант 301 н.г.

Нові досягнення наукового гуртка ОРД

Переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками – науковими виданнями. Також усі учасники секції «оперативно-розшукової діяльності» за активну участь у конференції та наполегливість у науковій діяльності протягом всього навчального року отримали грамоти від кафедри ОРД НАВС.

Окремо хотілося би відмітити таких членів наукового гуртка «ОРД»: Лілію Лук’яненко, Ольгу Солтис, Оксану Торбич, Анастасію Бережну, які не тільки на високому рівні підготували наукові роботи та захистили їх, але ще підготували наукові роботи з інших навчальних дисциплін, виступили на інших секціях конференції та отримали призові місця.

Науково-педагогічні працівники кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС вітають не тільки переможців у 1 етапі Конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти МВС та НАВС у 2017/2018 навчальному році, але і всіх учасників конференції та бажають молодим науковцям успіху в їх подальшій науковій і творчій діяльності, адже незабаром чергові наукові заходи, нові досягнення, нові перемоги.

Кафедра оперативно-розшукової діяльності НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X