Нові досягнення наукового гуртка ОРД

11-05-2019 Переглядів: 651

2 травня відбулося чергове засідання кафедрального наукового гуртка Оперативно-розшукової діяльності, на якому у дружній та теплій атмосфері з курсантами третього курсу ННІ № 1 обговорено їхні досягнення в науковій діяльності за 2018/2019 навчальний рік, а також результати участі в підсумковій науково-теоретичній конференції здобувачів вищої освіти «Роль юридичної науки в забезпеченні правоохоронної діяльності», яка відбулася 25 квітня в ННІ № 1 за участю керівництва академії, відомих науковців, науково-педагогічних працівників, магістрів, здобувачів вищої освіти.

Нові досягнення наукового гуртка ОРД фото 1

Члени кафедрального наукового гуртка ОРД курсанти третього курсу ННІ № 1 на підсумкову конференцію з тематичного напряму «Оперативно-розшукова діяльність» підготували 18 наукових робіт.

Конкурсній комісії секції № 4 з тематичного напряму «Оперативно-розшукова діяльність» складно було визначити переможців, адже всі курсанти добре підготувалися до наукового заходу. Під час захисту наукових робіт здобувачі ставили один одному гострі питання, у дискусії обговорювали актуальні проблеми сьогодення.

Переможцями конкурсу в секції «Оперативно-розшукова діяльність» було визнано таких курсантів.

Перше місце посіли:

  1. 1) Васюта Юлія Володимирівна, курсант 301 н.г.;
  2. 2) Антонюк Інна Вікторівна, курсант 301 н.г.

Друге місце:

  1. 1) Борових Діана Олександрівна, курсант 301 н.г.;
  2. 2) Гальченко Вікторія Сергіївна, курсант 302 н.г.

Третє місце:

  1. 1) Симончук Тарас Русланович, курсант 301 н.г.;
  2. 2) Віксич Софія Дмитрівна, курсант 301 н.г.

Нові досягнення наукового гуртка ОРД фото 2

Переможців нагороджено дипломами. Усі учасники секції «Оперативно-розшукова діяльність» отримали грамоти від кафедри ОРД НАВС за активну участь у конференції та наполегливість у науковій діяльності протягом навчального року.

Окремо слід відзначити таких членів кафедрального наукового гуртка «Оперативно-розшукова діяльність»: Юлію Васюту, Інну Антонюк, Аллу Ваколюк, Софію Віксич, Вікторію Гальченко, Ангеліну Гладіліну й Аліну Гліжинську, які не тільки на високому рівні підготували наукові роботи з ОРД та захистили їх, а й презентували наукові праці з інших навчальних дисциплін, а саме: криміналістики та судової медицини, кримінального процесу, тактичної підготовки, поліцейського права, іноземної мови, виступили на відповідних секціях конференції та отримали призові місця.

Науково-педагогічні працівники кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС вітають переможців першого етапу Конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти НАВС у 2018/2019 навчальному році, а також усіх учасників конференції, бажають молодим науковцям успіху в подальшій науковій і творчій діяльності. Попереду - чергові наукові заходи, нові досягнення та нові перемоги.

Михайло Марков, професор кафедри ОРД НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X