«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!..»

10-05-2019 Переглядів: 720

Минають роки, відлітаючи у вічність… Далі й далі відходять від нас грізні роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії.

Щороку 8 та 9 травня наша країна відзначає День пам'яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ця перемога дісталася ціною мільйонів життів наших співвітчизників. Крізь полум'я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до Великої Перемоги. Не щезнуть у пам’яті людській, не підуть у забуття великий подвиг і страшна трагедія нашого народу – його битва, його перемога. Щороку ми вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше право жити вільно на рідній землі.

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!..»

«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!..»

Учасники вокальної студії Національної академії внутрішніх справ «Колорит» під керівництвом Інни Булгакової спільно зі студентами в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка вшанували пам'ять українців, які ціною власного життя захищали рідну землю та свободу під час найкривавішої в історії людства Другої світової війни.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X