Не лише знай, але і вмій

20-10-2017 Переглядів: 84

Сучасне життя ставить перед випускниками юридичних ВНЗ вимогу: «Не лише знай, але і вмій». Для юридичної освіти це завжди актуально. Особливо нині, в умовах забезпечення нормотворчої, правоохоронної і правозастосовчої діяльності, необхідності гарантувати реалізацію прав та інтересів фізичних і юридичних осіб.

У зв’язку з такими викликами сьогодення, консультанти юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) 19 жовтня відвідали Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області.

Не лише знай, але і вмій

Провідні спеціалісти центру провели навчальний тренінг, під час якого здобувачі вищої освіти ознайомились з алгоритмом дій щодо прийняття звернень від громадян, формування правових висновків, складання необхідних процесуальних документів. Також консультанти мали можливість взяти безпосередню участь у спілкуванні з громадянами, які потребували правової допомоги та висловити власне бачення вирішення проблемних питань.

Не лише знай, але і вмій

Не лише знай, але і вмій

Завдяки відвідуванню Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області, здобувачі вищої освіти мали змогу закріпити свої теоретичні знання та сформувати практичні навички щодо надання правової допомоги з питань захисту прав і свобод людини, а також виявили бажання продовжити такі зустрічі для поглиблення своїх знань у різних галузях права.

Прикарпатський факультет, м. Івано-Франківськ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X