НАВС без проблем розбирається з аутсайдером

26-10-2018 Переглядів: 480

Шостий тур Першого етапу змагань з футболу подарував всім вболівальникам зустріч між одним з лідерів групи А командою НАВС та аутсайдером – колективом «Економіст» з КНЕУ. Матч відбувався на стадіоні Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана в четвер, 25 жовтня.

НАВС без проблем розбирається з аутсайдером

До цього матчу господарі не знали смаку перемоги, натомість їхні суперники не програли жодного матчу, тільки одного разу зігравши внічию. Саме тому гості на старті впевнено заволоділи ініціативою. Вже на 18-й хвилині Ярослав Кругляк залишився сам на дальній стійці воріт КНЕУ та впевнено реалізував свій вихід один-на-один з голкіпером. В середині першого тайму «економісти» змогли відповісти супернику. Одна з численних контр-атак господарів завершилась бездоганним обвідним ударом Максима Приза в дальню дев’ятку воріт Григорія Воробйова, хоча його вини в пропущеному м’ячу немає, адже захисники дали змогу завдати удар з 15 метрів. Вже хвилину потому гості знову вийшли вперед, завдяки Дмитро Ширай був першим на підбиранні біля чужого карного майданчику та гарматним пострілом вколотив м’яч у сітку воріт суперника. Під завісу першого тайму НАВС збільшив свою перевагу, а третій гол своєї команди забив Василь Чекед з прострілу автора першого голу Ярослава Кругляка. Перший тайм завершився за впевненої переваги НАВСу і рахунку 3:1 на їхню користь.

НАВС без проблем розбирається з аутсайдером

У другій половині гри гості продовжували демонструвати свій клас і намагались демонструвати гарний комбінаційний футбол. Натомість «Економіст» грав від оборони, а нечасті контр-атаки не були такими небезпечними, як у першому таймі. На 54-й хвилині Василь Чекед оформив дубль, перекинувши голкіпера, який невчасно вийшов з воріт. Згодом рахунок став 5:1, коли чудову навісну подачу з кутового замкнув Сергій Романюк. Мацну крапку в цьому матчі поставив Сергій Богдан за хвилину до завершення основного часу гри, коли Сергій Романюк від власного карного майданчика протягнув м’яч до чужого, на шляху обігравши трьох футболістів у зеленій формі, точним розрізним пасом вивів на ударну позицію Богдана і той без проблем забив шостий гол у ворота «економістів». Тож 6:1 і дуже впевнена виїзна перемога «Динамо-Академії» над «Економістом», який поки що не може продемонструвати свій справжній рівень. Натомість НАВС повертається на вершину турнірної таблиці групи А з 13 очками.

НАВС без проблем розбирається з аутсайдером

НАВС без проблем розбирається з аутсайдером

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X