Науково-технічний прогрес та ОРД в освітньому процесі НАВС

17-10-2017 Переглядів: 159

12 жовтня, під керівництвом професора кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС Михайла Маркова, з  курсантами навчальної групи № 404 ННІ №1 було проведено чергове виїзне навчально-практичне заняття з навчальної дисципліни «ОРД» за межами академії.

Місце проведення – Київ, Броварський проспект, 15 – було обране не випадково. Саме у Міжнародному виставкому центрі, з 10 по 13 жовтня, проходила 14-та Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2017».

 Науково-технічний прогрес та ОРД в освітньому процесі НАВС

Під час відвідування виставки курсанти мали можливість ознайомитися з новітніми досягненнями та технологіями в області озброєння та екіпірування для правоохоронних органів і армії, засобами забезпечення прикордонного контролю, а також потримати в руках зразки сучасної зброї для громадського населення, у тому числі для спорту та полювання.

Але крім ознайомчого та пізнавального процесу курсантам було поставлене практичне завдання – познайомитися з фахівцями та спеціалістами, які були присутні на виставці, налагодити взаємний зворотній зв’язок (обмінятися номерами мобільних телефонів; встановити дані про підприємство, яке займається виготовленням товару; записати прізвище та ім’я спеціаліста тощо), отримати фахові консультації, поради та відповіді на поставлені питання, обмінятися думками та пропозиціями тощо.

 Науково-технічний прогрес та ОРД в освітньому процесі НАВС

Вже наступного дня курсанти 404 навчальної групи на семінарському занятті доповідали Михайлу Маркову про виконання завдання з відповідною здобутою інформацією.      

Так, окрім задоволення від виставки, курсанти, під час виконання практичного завдання отримали наочні інформаційні матеріали (буклети, візитки, журнали, диски, експериментальні зразки товару), які будуть ними використані в освітньому процесі та в практичній діяльності.

 Науково-технічний прогрес та ОРД в освітньому процесі НАВС

Проведення виїзних навчально-практичних занять з різних тематик та направлень для курсантів випускного курсу НАВС є дуже корисним, оскільки розвиваються вміння, навички, спроможність спілкуватися з різною категорією людей та отримувати необхідну інформацію, що є головним у діяльності працівника кримінальної поліції.

Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X