Наукова та громадська діяльність членів гуртка «ОРД» під час відпустки та стажування

21-02-2018 Переглядів: 197

Незважаючи на канікулярну відпустку, проходження практики та стажування, у практичних підрозділах Національної поліції України, активні члени кафедрального наукового гуртка «ОРД» – курсанти третього та четвертого курсів ННІ № 1 НАВС, відмінники навчання – продовжили займатися науковою та громадською діяльністю.

Так, курсант 303 навчальної групи, Яна Лесик у період з 22 по 23 грудня брала участь у Національному студентському форумі, що відбувся в Києві, де була представником курсантського самоврядування від НАВС. Форум був присвячений 25-річчю органів студентського самоврядування в Україні, на якому була присутня Міністр освіти та науки Лідія Гриневич, віце-прем’єр міністр із гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко та інші почесні особи, які обговорювали питання, пов’язані з законодавчими пропозиціями у сфері вищої освіти, соціально-економічними проблемами студентства, діяльністю студентського самоврядування.

Наукова та громадська діяльність членів гуртка «ОРД» під час відпустки та стажування

Курсант 402 навчальної групи Юлія Совтан 18 грудня брала участь у третьому турі Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, а 17 лютого – у фіналі.

Курсант 302 навчальної групи, староста кафедрального наукового гуртка «ОРД» Оксана Торбич, курсанти 301 групи Ольга Солтис, Лілія Лук’яненко, Дмитро Шевчук, а також курсант 404 групи Марина Рєзніченко активно проводили заходи профорієнтаційного характеру щодо популяризації НАВС за місцем свого проживання – на Івано-Франківщині, Київщині, Рівненщині та Черкащині.

Керівник кафедрального наукового гуртка «ОРД» Михайло Марков та всі науково-педагогічні працівники кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС бажають молодим науковцям успіху в їх діяльності, не зупинятися на досягнутому і в продовжувати свій шлях у науці та освітньому процесі.

Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X