Мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка на Прикарпатті

20-10-2017 Переглядів: 321

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 14.09.2017 №1/9-495 “Про проведення VІIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка”, на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) 17 жовтня відбувся його перший етап, в якому взяли участь здобувачі вищої освіти всіх курсів факультету.

Мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка на Прикарпатті

Учасники продемонстрували свою обізнаність не лише з творчістю Кобзаря, а й показали високий рівень знання української літературної мови. Завдання конкурсу мали творчий характер: написання есе про феномен Тараса Шевченка як відбиття нашої національної природи, нашого світосприйняття, минулого і надії на майбутнє; лінгвостилістичний аналіз поезії, редагування Шевченкових рядків відповідно до орфографічних та пунктуаційних норм української літературної мови. Найвищим балом журі конкурсу оцінило роботи курсантів І курсу Калинчук Христини та Мельник Олесі, які із 50 можливих отримали однакову кількість балів – 41. Варто відзначити також роботи курсантів Інни Василишин та Мирослави Бойко, які посіли 2 і 3 місце відповідно.

Усім конкурсантам дякуємо за участь, а найкращим бажаємо перемоги в ІІ етапі VІIІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X