Міжвузівська науково-практична інтернет-конференція англійською мовою

05-06-2019 Переглядів: 239

5 червня в НАВС відбулася міжвузівська науково-практична інтернет-конференція «Застосування англійської мови під час викладання кримінально-правових дисциплін» («Application of English Language in the Teaching of Criminal Legal Disciplines»), яку організували науково-педагогічні працівники кафедри кримінального права. Усі тези наукових публікацій традиційно було підготовлено англійською мовою.

Участь у конференції взяли понад півсотні академіків, докторів і кандидатів юридичних наук, курсантів і студентів не лише з НАВС, а й інших закладів вищої освіти, а також практичні працівники Національної поліції України.

У тезах порушували актуальні питання стосовно Загальної та Особливої частин кримінального права, міжнародного й іноземного досвіду у сфері кримінальної відповідальності за деякі кримінальні правопорушення, особливостей їх кваліфікації, інноваційних технологій та ресурсів у викладанні кримінально-правових дисциплін іноземною (англійською) мовою, методик і практик викладання іноземною (англійською) мовою для специфічних категорій здобувачів вищої освіти (серед яких майбутні працівники правоохоронних органів). Увагу було акцентовано на аспектах кримінально-правової протидії корупції та організованій злочинності, домашньому насильству, застосуванню заходів кримінально-правового характеру й інших актуальних для практичної діяльності Національної поліції питаннях.

Матеріали конференції розміщено в репозитарії НАВС для загального доступу.

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X