Міжнародний курс з реагування

02-08-2021 Переглядів: 377

У період з 26 до 30 липня представники Національної академії внутрішніх справ професор кафедри тактичної підготовки ННІ № 3 підполковник поліції Юрій Давигора, завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем криміналістичного забезпечення та судової експертології ННІ № 2 підполковник поліції Андрій Патик і викладач циклу загальних та кримінально-правових дисциплін КЦППП ННІ № 1 старший лейтенант поліції Микола Нерода взяли участь у міжнародному семінарі з розроблення навчального курсу «Реагування працівників поліції на загрозу крадіжки та захоплення джерел іонізуючого випромінювання під час використання, зберігання або транспортування», що проходив у м. Львові. Захід відбувся в межах спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ України й Управління радіологічної безпеки Міністерства енергетики США.

Міжнародний курс з реагування

Метою семінару є формування навчального курсу з реагування для подальшого впровадження єдиної навчальної програми в освітній процес закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання.

У межах програми заходу було передбачено розроблення навчальних матеріалів, а саме: плану реагування, ідентифікації радіоактивних джерел і радіаційних пристроїв, обговорення та вирішення практичних аспектів курсу, важливості швидкого реагування, узгодженості дій та особистої безпеки працівників поліції під час несення служби.

Міжнародний курс з реагування

Після завершення навчання учасники виконали індивідуальні завдання з розроблення та запровадження навчального курсу й отримали сертифікати про успішне проходження міжнародного навчального курсу з реагування.

Міжнародний курс з реагування

Міжнародний курс з реагування

ННІ № 1, 2, 3 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X