Міжнародний день миру в ННІ № 3 НАВС

22-09-2020 Переглядів: 334

21 вересня у світі відзначають Міжнародний день миру, запроваджений за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН як день всесвітньої відмови від насильства та вогню. Із цієї нагоди група виховної, соціальної роботи та дозвілля ННІ № 3 НАВС у співпраці із загальною бібліотекою та за участю керівництва інституту провели для курсантів 1-го курсу виховну годину «Ми – за МИР!».

Міжнародний день миру в ННІ № 3 НАВС

Мета заходу – сприяти усвідомленню молодим поколінням українців значущості миру в умовах сьогодення, виховання в курсантів почуття патріотизму, формування активної життєвої позиції щодо захисту територіальної цілісності нашої держави.

Міжнародний день миру в ННІ № 3 НАВС

Першокурсників ознайомили з історією походження свята, завдяки якому люди не лише мають замислитися про мир, а й долучитися до заходів, спрямованих на припинення військових дій, розв’язання наявних проблем шляхом мирного врегулювання. Було зазначено, що сьогодні мир в Україні – це найзаповітніше бажання всіх українців, яке вони промовляють уголос так згуртовано, як ніколи раніше. Після бесіди першокурсники переглянули тематичний відеоролик.

Міжнародний день миру в ННІ № 3 НАВС

Наприкінці заходу курсанти відвідали розгорнуту виставку «Хай буде мир віднині і довіку».

Міжнародний день миру в ННІ № 3 НАВС

ГВСРД ННІ № 3 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X