Мітинг-реквієм в ННІ № 1 з нагоди 32-х роковин Чорнобильської катастрофи

26-04-2018 Переглядів: 175

26 квітня в ННІ № 1 відбувся традиційний мітинг-реквієм з нагоди 32-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС, який очолив т.в.о. директора інституту, майор поліції Валерій Власенко.

Мітинг-реквієм в ННІ № 1  з нагоди 32-х роковин Чорнобильської катастрофи

До здобувачів вищої освіти ННІ № 1 зі згадкою про часи страшної катастрофи завітав старший викладач кафедри досудового розслідування НАВС Анатолій Симчук. Ветеран-ліквідатор розповів, як зі страхом, але героїчно спільно з колегами-правоохоронцями вони організовували евакуацію населення із зони забруднення та забезпечували громадський порядок. Також шанований гість згадав і про інші подвиги героїв Чорнобиля, які у 1986 році, незважаючи на небезпеку від радіаційного ураження, боролися з наслідками страшної трагедії на Чорнобильській атомній електростанції та зробили все, щоб приборкати радіоактивне полум’я і врятувати життя іншим.

Мітинг-реквієм в ННІ № 1  з нагоди 32-х роковин Чорнобильської катастрофи

Із завмиранням подиху та увагою молодь слухала старшого наставника, надихаючись таким буденним подвигом, переконуючи самих себе, що і вони готові у будь-який час стати на варті порядку, законності та служіння народу України.

Опівдні ж в Свято-Михайлівському храмі, що розташований в центральному корпусі НАВС, за ініціативи спілки ліквідаторів-чорнобильської катастрофи, співробітників НАВС, настоятелем храму протоієреєм Віталієм Приходьком було звершене заупокійне богослужіння, на якому присутні помолились за своїх побратимів, з якими пліч-о-пліч протистояли наслідкам Чорнобильської трагедії.

Мітинг-реквієм в ННІ № 1  з нагоди 32-х роковин Чорнобильської катастрофи

Мітинг-реквієм в ННІ № 1  з нагоди 32-х роковин Чорнобильської катастрофи

Органами курсантського самоврядування був продемонстрований короткометражний тематичний фільм, який відображає події, пов’язані з Голодомором 1932 – 1933 років.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X