Ми – це Україна!

22-01-2022 Переглядів: 386

День Соборності України – це «живий ланцюг» довжиною в понад століття. З нагоди відзначення 103-ї річниці проголошення Акта Злуки УНР і ЗУНР у всіх структурних підрозділах Національної академії внутрішніх справ протягом тижня проходили тематичні заходи, що мали на меті нагадати молодому поколінню про тернистий шлях нашої держави до незалежності.

Ми – це Україна!

Зокрема, здобувачі вищої освіти ННІ № 1 з різних регіонів країни долучилися до фотофлешмобу #УкраїнаЄдина.

Ми – це Україна!

Для слухачів КЦППП «Академія поліції» ННІ № 1 організували історико-патріотичну екскурсію Музеєм МВС України, під час якої обговорили основні віхи возз’єднання українських земель і вплив цих подій на діяльність правоохоронного відомства.

Ми – це Україна!

Курсанти й студенти ННІ № 2 і 3 після тематичних виховних годин в інститутських бібліотеках оглянули виставки документальних і художніх творів, присвячених звитяжним подіям боротьби українського народу за свободу на початку буремного ХХ століття.

Ми – це Україна!

Ми – це Україна!

Ми – це Україна!

Ми – це Україна!

День Соборності засвідчує, що наша держава неподільна, що немає окремої Східної чи Західної України, а є український народ!

Ми – це Україна!

Ми маємо бути свідомі того, що лише єдністю дій та соборністю душ можна досягти величної мети – збудувати економічно стабільну і духовно багату, вільну й демократичну країну, якою пишатимуться наші нащадки.

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X