Методика та порядок проведення негласних слідчих (розшукових) дій під час досудового розслідування

19-01-2018 Переглядів: 182

19 січня в інституті післядипломної освіти НАВС доцентом кафедри оперативно-розшукової діяльності, кандидатом юридичних наук Олегом Тарасенком та представником Департаменту Анатолієм Сидоренком проведено бінарне практичне заняття по темі «Негласні слідчі (розшукові) дії» для слідчих територіальних підрозділів Головних управлінь м. Києва та Київської області, які проходять підвищення кваліфікації.

Протягом заняття Анатолій Миколайович та Олег Сергійович акцентували увагу слухачів на практичні навички проведення окремих негласних слідчих (розшукових) дій та особливостях використання технічних засобів під час їх проведення. З метою закріплення набутих знань слідчих наочно ознайомлено зі зразками технічних засобів, що розміщені в Музеї НАВС.

Методика та порядок проведення негласних слідчих (розшукових) дій під час досудового розслідування

Жвава дискусія виникла в аудиторії при обговоренні питань складності процесуального порядку отримання дозволу суду на проведення таких дій. Присутні також зосередили свою увагу і на проблемних питаннях практичної реалізації проведення окремих негласних слідчих (розшукових) дій, пов’язаних із втручанням у приватне життя.

У результаті проведене заняття виявилося цікавим та корисним для всіх присутніх, а одним з головних висновків стало те, що взаємодія між різними підрозділами Національної поліції України є важливим елементом при здійсненні досудового розслідування, тому постає необхідність систематичного підвищення кваліфікації діючих працівників поліції, з метою покращення їх професійних знань як за своєю спеціалізацією, так і в роботі інших служб та структурних підрозділів Національної поліції України.

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X