Малеча довіряє поліцейським

13-06-2018 Переглядів: 133

З метою проведення цікавого дозвілля та попередження злочинності, що вчиняється відносно дітей, курсанти 204 взводу Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) разом зі своїм класним керівником Ольгою Максимів відвідали дошкільний навчальний заклад «Веселка», вихованці якого є здебільшого діти учасників АТО. Курсанти розповіли малечі про поліцейських, які завжди прийдуть на допомогу їм та їхнім батькам, за яким номером телефону потрібно звертатись у випадку, коли потрібна допомога, про наслідки та недопустимість довірливого ставлення до незнайомих людей, а також в ігровій формі показали як працівники поліції затримують злочинців та провели цікавий квест, в якому діти разом із майбутніми поліцейськими розшукували імітованого злочинця та викрадену ним річ.

Малеча довіряє поліцейським

Враховуючи, що попереду період літніх канікул, курсанти розповіли дітлахам про необхідність дотримання правил дорожнього руху, а для кращого засвоєння почутого подарували їм цікаві та повчальні розмальовки.

Малеча довіряє поліцейським

Своєю чергою, вихованці ДНЗ «Веселка» вирішили подякувати курсантам Прикарпатського факультету за таке чудове свято та повернення їх на хвилинку у незабутні спогади дитинства, що реалізувались у спільному таночку.

Малеча довіряє поліцейським

Зацікавленість та дружня атмосфера, яка панувала під час заходу, засвідчили, що діти на Прикарпатті довіряють поліцейським та відчувають, що мають надійний захист.

Малеча довіряє поліцейським

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X