Майбутні криміналісти відправляються у канікулярну відпустку

11-12-2017 Переглядів: 186

Перед початком канікулярної відпустки, керівництво ННІ № 2 провело інструктаж для курсантів аби підбити підсумки та довести необхідну інформацію.

Підійшов до завершення 2017 рік, що ознаменувало закінчення навчального семестру для курсантів навчально-наукового інституту № 2. Здобуття нового досвіду, удосконалення навичок та наполеглива праця супроводжувала кожного впродовж нелегкого, але беззаперечно, цікавого періоду навчання, тому у відпустку криміналісти відправляються із безцінним багажем знань, який вони невпинно наповнювали.

Майбутні криміналісти відправляються у канікулярну відпустку

З метою проведення традиційного інструктажу, керівники навчального закладу зустрілися із курсантами. Вступне слово було за директором, підполковником поліції Андрієм Саковським, який підбив підсумок виконаної роботи, нагородив грамотами найкращих курсантів і студентів та побажав присутнім чудового відпочинку. Заступник директора, підполковник поліції Євген Білозьоров детально зупинився на навчальних здобутках і наголосив на правилах поведінки поза межами навчального закладу.

Майбутні криміналісти відправляються у канікулярну відпустку

Майбутні криміналісти відправляються у канікулярну відпустку

Завідувач відділенням соціально-гуманітарної роботи, майор поліції Віталій Редька оголосив про початок щорічної профорієнтаційної акції «Відвідай рідну школу», що є чудовою можливістю зазирнути у рідні стіни уже в іншій, відповідальній ролі.

Оскільки необхідна інформація доведена та обговорено всі актуальні питання, курсанти отримують змогу в повній мірі відновити сили для майбутніх звершень.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X