Майбутні криміналісти проводять огляд місця події разом із практиками

19-03-2018 Переглядів: 148

Заняття у навчально-науковому інституті № 2 НАВС – це нестримний кругообіг знань та навиків, які досвідчені викладачі передають здобувачам.

Уже стало традицією, що кафедра криміналістичного забезпечення та судових експертиз залучає практичних працівників Експертної служби МВС України та слідчих підрозділів ГУНП України в м. Києві до освітнього процесу. Так, 16 березня 2018 року завідувач кафедри Володимир Атаманчук та професор кафедри Жанна Удовенко, спільно зі старшим експертом Закарпатського НДЕКЦ МВС України Василем Голоботовським, провели бінарне заняття з навчальної дисципліни «Криміналістика» на тему: «Тактика огляду».

Майбутні криміналісти проводять огляд місця події разом із практиками

На навчальному полігоні «Житлова кімната» були змодельовані злочини, наближені до реальних. Практичне заняття стало для курсантів третього курсу чудовим способом проявити свої навики і вміння та попрацювати на місії події разом з досвідченим експертом.

Майбутні інспектори-криміналісти занурилися в атмосферу досліджень, ретельно фіксували слідову картину та процесуально грамотно складали протоколи огляду, справляючи враження вже досвідчених професіоналів.

Майбутні криміналісти проводять огляд місця події разом із практиками

Василь Голоботовський детально зупинився на висвітленні практичної складової в межах обговорюваної теми та звернув увагу на типових помилках при виявлені, збиранні та фіксації матеріальних слідів кримінального правопорушення.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X