Ліцеїсти відвідали День відкритих дверей у ННІ № 3 НАВС

22-03-2019 Переглядів: 494

21 березня ліцеїсти другого курсу юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва відвідали День відкритих дверей у ННІ № 3 Національної академії внутрішніх справ

Ліцеїсти відвідали День відкритих дверей у ННІ № 3 НАВС

Перед початком заходу ліцеїсти отримали інформаційні буклети та випуск газети «Наша академія» з інформацією про правила вступу до академії, переглянули презентаційний відеофільм про Національну академію внутрішніх справ.

Керівництво інституту та відбіркової комісії академії ознайомило присутніх з інформацією про умови та правила вступу на денну форму навчання за державним замовленням та за рахунок коштів фізичних осіб вступної кампанії 2019 року.

Наприкінці офіційної частини гості переглянули концертну програму, підготовлену творчим колективом інституту.

Ліцеїсти відвідали День відкритих дверей у ННІ № 3 НАВС

Для майбутніх вступників було проведено екскурсію територією навчального підрозділу. На плацу інституту вони ознайомилися з роботою кінологічного центру ГУНП в м. Києві, що входить до блоку кримінальної поліції. Працівники центру продемонстрували роботу своїх чотирилапих помічників.

Ліцеїсти відвідали День відкритих дверей у ННІ № 3 НАВС

Ліцеїсти відвідали інтерактивний полігон кафедри організації охорони громадського порядку, де мали змогу бути присутніми на практичному занятті з відпрацювання теми протидії насиллю в сім’ї.

Після того гостей запросили до кафе, де почастували гарячим чаєм зі свіжою випічкою.

Сподіваємося, що цікава та насичена програма Дня відкритих дверей надала можливість випускникам ліцею оцінити високий рівень навчально-методичного та матеріально-технічного забезпечення інституту, що сприятиме визначенню їх майбутнього фаху.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X