Легкоатлетична перемога Прикарпатських спортсменів

21-05-2018 Переглядів: 136

19-20 травня на стадіоні «Хіміків» в Калуші відбувся відкритий чемпіонат Івано-Франківської області з легкої атлетики за участі провідних спортсменів краю та почесних гостей, учасників літніх Олімпійських ігор з легкоатлетичного спорту. У змаганнях взяли участь здобувачі вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Аліна Калашникова, Катерина Важатка та Вікторія Подлісецька разом зі своїм тренером викладачем кафедри тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки Андрієм Мельником.

Легкоатлетична перемога Прикарпатських спортсменів

Програма змагань складалася із 12 видів. Сюди входять: біг, спортивна ходьба, стрибки у довжину та висоту, метання диска, молота та списа. За результатами відбіркових етапів курсант другого курсу Вікторія Подлісецька на дистанції 3000 метрів зайняла І місце, а на дистанції 1500 метрів. - ІІ місце. Курсант третього курсу Аліна Калашникова змагалася у стрибках у довжину та посіла ІІ місце.

Легкоатлетична перемога Прикарпатських спортсменів

Переможці отримали грамоти та медалі Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області. Варто відзначити, що ці змагання є відбірковими до всеукраїнського рівня, тому існує ймовірність, що юні спортсмени стануть поповненням олімпійської збірної України.

Легкоатлетична перемога Прикарпатських спортсменів

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X