Курсанти ННІ № 3 ознайомились з озброєнням та військовою технікою

12-10-2017 Переглядів: 144

Курсанти 2 курсу навчально-наукового інституту № 3 під керівництвом куратора майора поліції Наталії Федоровської  відвідали XIV Міжнародну спеціалізовану виставку «Зброя та безпека-2017».

Проведення виставки напередодні Дня захисника України має не лише величезне практичне, а й суспільне значення, адже це унікальна можливість для поглиблення військової та військово-технічної співпраці із зарубіжними країнами-партнерами, посилення вітчизняного економічного потенціалу і об’єднання всіх громадян України, незалежно від статі, національності та віросповідання, навколо ідеї побудови нової сильної та квітучої України.

Курсанти ННІ № 3 ознайомились з озброєнням та військовою технікою

З 2004 року успішне проведення виставки є свідченням високого авторитету вітчизняного науково-промислового комплексу в проектуванні й виробництві нових видів зброї, військової та спеціальної техніки, якість яких неодноразово була перевірена в реальних умовах, і утвердило право України мати масштабний міжнародний форум зброярів. Загалом представлено розробки 400 фірм з 15 країн світу.

Курсанти ННІ № 3 ознайомились з озброєнням та військовою технікою

Курсанти мали можливість ознайомитись з озброєнням та військовою технікою для армії і правоохоронних органів зброєю для цивільного населення.

До уваги відвідувачів було представлено: озброєння і екіпірування правоохоронних органів; озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою; техніка та озброєння Сухопутних військ; засоби забезпечення прикордонного контролю; військова авіація.

Курсанти ННІ № 3 ознайомились з озброєнням та військовою технікою

Цивільна частина експозиції була традиційно представлена найрізноманітнішим асортиментом мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення для полювання і активного відпочинку.

ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X