Курсанти ННІ № 3 опікуються хворими столичної лікарні № 1

11-02-2021 Переглядів: 404

Зимова негода принесла киянам чимало проблем – засипані снігом житлові будинки, соціальні інфраструктури, тротуари. Серед перших, хто прийшов на допомогу, – поліція. Зокрема, перемінний особовий склад ННІ № 3 НАВС активно «мобілізувався» на боротьбу зі сніговою стихією. На прохання головного лікаря Київської міської клінічної лікарні № 1 Олександра Іванька курсанти інституту надали допомогу медичному закладу.

Курсанти ННІ № 3 опікуються хворими столичної лікарні № 1

У лікарні обслуговують не лише мешканців Дарницького району та міста Києва, а й представників усіх регіонів України. У закладі також наявний травмпункт, який нині функціонує в посиленому режимі, адже кількість травмувань наразі значно збільшилась у зв’язку зі складними погодними умовами. Тож для персоналу та хворих нормальне функціонування об'єктів медичної інфраструктури сьогодні є особливо важливим.

Курсанти ННІ № 3 опікуються хворими столичної лікарні № 1

Курсанти працювали злагоджено: розчистили внутрішню та прилеглу до закладу територію, тротуари, намагалися максимально прибрати сніг, щоб автомобілі швидкої допомоги з пацієнтами мали змогу вільно під’їжджати до приймального відділення лікарні.

Курсанти ННІ № 3 опікуються хворими столичної лікарні № 1

Майбутні правоохоронці без вагань стали помічниками для громадян, які опинились у скрутному становищі, адже саме в цьому й полягає основне завдання поліцейських – вчасно прийти на допомогу тим, хто її потребує, нікого не залишити в біді.

Адміністрація Київської міської клінічної лікарні № 1 висловила щиру подяку керівництву Національної академії внутрішніх справ за виховання в курсантської молоді чуйного ставлення до людей та активної громадянської позиції.

ГВСРД ННІ № 3 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X