Курсанти ННІ № 3 готові до проходження навчальної практики

07-12-2017 Переглядів: 48

Практична підготовка курсантів є невід’ємною складовою освітнього процесу, під час якого майбутні працівники підрозділів превенції закріплюють отримані теоретичні знання. З 15 січня по 10 лютого 2018 року курсанти другого курсу навчально-наукового інституту № 3 пройдуть практику у відповідних підрозділах Національної поліції в Києві та областях.

Курсанти ННІ № 3 готові до проходження навчальної практики

Практика буде проводиться шляхом безпосередньої участі здобувачів у практичній діяльності підрозділів превентивної діяльності, з урахуванням специфіки навчання та у межах функціональних обов’язків працівників зазначених підрозділів.

З метою забезпечення якісного та безпечного проходження навчальної практики, керівництвом інституту, за участю доцента кафедри адміністративного права та процесу, кандидата юридичних наук, доцента Дорогих В.М., з перемінним особовим складом 2-го курсу проведений детальний інструктаж.

Курсанти ННІ № 3 готові до проходження навчальної практики

Під час зустрічі директор інституту Дмитро Андреєв зосередив увагу курсантів на належному виконанні завдань, передбачених індивідуальними планами практики, якісній підготовці та оформленні звітних документів, необхідних для позитивного захисту практики, сумлінному ставленні до визначених службових обов’язків.

Поспілкувався з другокурсниками і заступник директора інституту, підполковник поліції Андрій Руденко. Він довів до особового складу основні організаційні моменти щодо проходження навчальної практики, наголосив на обов’язковому та беззаперечному дотриманні вимог дисципліни та законності, транспортної дисципліни у всіх можливих її варіантах, особистої безпеки.

Під час інструктажу курсантам були надані вичерпні відповіді на всі запитання.

ВСГР ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X