Курсанти НАВС знайомлять майбутніх абітурієнтів із професією поліцейського

15-01-2019 Переглядів: 105

Курсанти навчально-наукового інституту № 1 Національної академії внутрішніх справ завітали до своїх рідних навчальних закладів, щоб привітати з новорічними святами школярів, а разом с тим проінформувати майбутніх абітурієнтів щодо вступу до одного із топового навчального закладу міста Києва. Так, відвідали Козелецьку ЗОШ I – III ступенів № 2 Чернігівської області, Полтавську ЗОШ I – III ступенів № 37, вище училище фізичної культури Миколаївської області, Лубенську ЗОШ I – III ступенів №2 Полтавської області, комунальний заклад Новгородського навчально-виховного комплексу ЗОШ I – III ступенів – дошкільного навчального закладу» Кіровоградської області.

Курсанти НАВС знайомлять майбутніх абітурієнтів із професією поліцейського

Майбутні правоохоронці надали профорієнтаційну підтримку учням у процесі вибору профілю навчання і сфери майбутньої професійної діяльності, зазначивши усі переваги нашого навчального закладу. Презентація стосувалась наступного: історії освіти академії, профілю навчання, професорсько-викладацького складу, навчально-практичної бази, кількості здобувачів, умов навчання, умов проживання та забезпечення тощо. Учні шкіл активно підтримували бесіду і задавали питання.

Курсанти НАВС знайомлять майбутніх абітурієнтів із професією поліцейського

Слід наголосити на тому, що велика кількість молоді 11-х класів не на жарт «загорілася» ідеєю вступу до НАВС, оскільки багато підлітків ще з дитинства мріяли допомагати людям та служити українському народу.

Отже, і підлітки, і адміністрації навчальних закладів залишилися неймовірно задоволені від зустрічі з рядовими поліції, адже у наш час, коли інформаційний потік повідомлень, що стосуються шляхів працевлаштування та вибору навчального закладу для продовження навчання - великий і розрізнений. Підліткам, які прагнуть продовжити свою освіту, стає все важче зробити свій вибір. Тому для цього існує професійна орієнтація, яка спрямована на забезпечення активного, свідомого, професійного самовизначення особистості.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X