Курсант академії – стипендіат Кабінету Міністрів України

04-01-2018 Переглядів: 588

20 грудня 2017 року Уряд призначив академічні стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації. Відповідно до розпорядження за визначні успіхи у навчанні стипендіатами стали 100 студентів, серед яких є курсант 3-го курсу навчально-наукового інституту № 1, рядовий поліції Євгенія Мурзо.

Курсант академії – стипендіат Кабінету Міністрів України

Вихованка НАВС є членом наукового товариства курсантів і студентів інституту та консультантом юридичної клініки “Захист”, у складі якої безпосередньо залучається до правопросвітницької діяльності, надає правову допомогу незахищеним верствам населення. Вона активно займається науково-дослідною роботою з першого курсу навчання в академії, є членом наукових гуртків з міжнародного права, англійської мови, політології, адміністративного права.

Здобувач вищої освіти ступеня “бакалавр” Євгенія Мурзо є переможцем конкурсу “Кращий відмінник ННІ № 1 НАВС - 2017”.

На Загальноакадемічній підсумковій науково-теоретичній конференції слухачів, курсантів, студентів і молодих вчених, присвяченій Дню науки та 95-річчю Національної академії внутрішніх справ “Юридична освіта та наука в контексті реалізації державної правової політики”, що проходила 19 травня 2017 року, курсант Мурзо Є.О. в секції “Кримінальний процес та криміналістика, судова експертиза” представила наукову роботу на тему: “Слідчі (розшукові) дії як засіб отримання вербальної інформації”, яка відзначена дипломом I-го ступеня.

Окрім цього, вона є учасницею Народного ансамблю барабанщиць Національної академії внутрішніх справ, де зокрема, є тамбурмажором – головою ансамблю, а також неодноразово представляла академію на всеукраїнському та міжнародному рівнях в пісенних фестивалях-конкурсах.

Колектив академії щиро вітає нашого стипендіата! Бажаємо сил і наснаги на шляху подальшого професійного зростання і досягнення нових вершин.

 

ННІ №1, відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X