Курсант академії – призер Національного конкурсу творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України

23-01-2019 Переглядів: 399

22 січня в Інституті політико-правових та релігійних досліджень підведено підсумки Національного конкурсу творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України, що відбувся за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України та Координаційної ради молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Курсант академії – призер Національного конкурсу творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України

Приємно відзначити, що ІІ місце виборола курсант 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1 Євгенія Мурзо.

Вихованка НАВС є членом наукового товариства здобувачів вищої освіти інституту та студентом-консультантом юридичної клініки «Захист», у складі якої безпосередньо залучається до правопросвітницької діяльності, надає правову допомогу незахищеним верствам населення. Вона активно займається науково-дослідною роботою з першого курсу навчання в академії, є стипендіатом Кабінету Міністрів України 2017 року, призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт іноземною мовою за професійним спрямуванням з гуманітарних наук нефілологічного профілю та ІV Міжнародного студентського саміту «Перспективи збереження і розвитку демократичних тенденцій функціонування держави в умовах загострення глобалізаційних викликів» у 2018 році.

Курсант академії – призер Національного конкурсу творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України

Окрім цього, учасник Народного ансамблю барабанщиць Національної академії внутрішніх справ, де зокрема, є тамбурмажором – головою ансамблю, а також неодноразово представляла академію на всеукраїнському та міжнародному рівнях в пісенних фестивалях-конкурсах.

Як наголосила у своєму есе Євгенія Мурзо: «Для мене, як українки – є цінним верховенство права та повага до гідності людини. Вважаю, що це одні з ключових європейських цінностей, які зробили Європейський Союз одним з світових лідерів та це те, що варто нам запозичити…».

Колектив академії щиро вітає Євгенію Мурзо! Бажає їй не зупинятися у своєму розвитку, досягнення нових вершин та з гордістю служити на благо України.

ННІ № 1, відділ організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X