Курсант академії учасник програми стажування Верховної Ради України

17-01-2018 Переглядів: 310

Рядовий поліції Буртак Артем Володимирович, курсант 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1 НАВС, визнаний одним із переможців конкурсного відбору на участь у програмі стажування в Апараті Верховної Ради і з 22 січня по 20 липня 2018 року буде проходити стажування в секретаріаті Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.

Курсант академії  учасник програми стажування Верховної Ради України

Стажування в секретаріаті Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя включає ексклюзивні навчальні курси із законотворчого процесу, аналізу політики, спеціалізовані лекції та тренінги, головним чином орієнтовані на підготовку у сфері державної служби. Таким чином, Артем Буртак отримає можливість розвитку власного лідерського потенціалу від зустрічей з народними депутатами України, політичними та громадськими діячами, експертами з різних галузей, науковцями.

Курсант НАВС є членом наукового товариства курсантів навчально-наукового інституту № 1 та консультантом юридичної клініки “Захист”. Зауважимо, що науково-дослідною роботою він займається з першого курсу навчання в академії. Він багаторазовий учасник і призер наукових заходів, конкурсів, форумів, круглих столів, конференції, що проводяться як в академії, так і за її межами.

Артем нагороджений дипломом ІІІ-го ступеня за результатами II туру I Всеукраїнського конкурсу студентських робіт іноземною мовою за професійним спрямуванням з гуманітарних наук нефілологічного профілю у секції “Політологія та право”, який проходив 21 травня 2016 року у Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова.

За високі показники у навчанні, курсанту Буртаку А.В. було призначено стипендію Кабінету Міністрів України на I семестр 2016/17 навчального року.

У 2017 році за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість рядовий поліції Буртак нагороджений подякою від Міністра внутрішніх справ України.

Окрім сумлінного виконання та відповідального ставлення до функціональних обов’язків він став півфіналістом конкурсу з національної олімпіади юридичних клінік із консультування клієнтів у складі команди Національної академії внутрішніх справ та півфіналістом IV-го Міжнародного конкурсу з комерційного арбітражу у складі команди Національної академії внутрішніх справ.

Відзначимо, що Артем вільно володіє англійською мовою, активно вивчає турецьку мову.

У своєму науковому доробку він має понад двадцять наукових публікацій, переважна більшість з яких англійською мовою.

Окрім цього, рядовий поліції Буртак є членом збірної команди Національної академії внутрішніх справ з легкоатлетичного кросу. Має значну кількість спортивних нагород і відзнак.

Окремі слова вдячності хочемо висловити керівництву академії, яке постійно дбає про добір кадрів для органів Національної поліції та створює необхідні умови для розвитку наукового та професійного потенціалу майбутніх правоохоронців.

Тож вітаємо Артема Буртака та бажаємо йому удосконалити власні вміння та навички, а також примножити ті знання, що він отримав у рідній Alma mater.

 

ННІ № 1, відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X