Кураторська година – екскурс витоками історії України

23-10-2018 Переглядів: 392

20 жовтня курсанти першого курсу ННІ №2 НАВС, спільно з завідувачем відділення соціально-гуманітарної роботи майором поліції Віталієм Редькою, в рамках кураторської години, відвідали Національний музей історії України.

Кураторська година – екскурс витоками історії України

Заклад є одним з провідних музеїв країни за кількістю і значенням колекцій. Він розпочав свою діяльність археологічною виставкою у 1899 р. як музей старожитностей та мистецтв. Його фонди налічують понад 800 тис. унікальних пам’яток історії та культури: археологічні колекції, цінні колекції холодної та вогнепальної зброї, етнографії, виробів зі скла, фарфору, нумізматична колекція, живопис, графіка та скульптура.

Кураторська година – екскурс витоками історії України

У межах екскурсії курсанти стали учасниками інтерактивної тематичної лекції «Історія України в добу козаччини» під час якої ознайомилися із історією створення Гетьманщини, про події Національно-визвольної війни та її головних учасників.

Кураторська година – екскурс витоками історії України

Більшість курсантів знають про роки Гетьманщини тільки з підручників історії, але завдяки керівництву інституту вихованці нашого закладу мають змогу наглядно побачити культурну та мистецьку спадщину пам’яток історії, що дають можливість глибоко проникнутись у процеси , які передували створенню нашої держави.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X