Круглий стіл

19-02-2018 Переглядів: 177

17 лютого на базі відділення «Деревач» Національної академії внутрішніх справ відбувся круглий стіл на тему «Єдність адміністративно-правової думки в умовах 100-річчя соборності України».

Круглий стіл

У його роботі взяли участь науково-педагогічні працівники кафедр адміністративного права і процесу й фінансового права та фіскального адміністрування НАВС.

Круглий стіл

Також на захід були запрошені представники Львівського державного університету внутрішніх справ, зокрема: Назар Ю. С. – директор Інституту підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, кандидат юридичних наук, професор; Баб’як А. В. – завідувач кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету №2 Інституту підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, кандидат юридичних наук, доцент; Йосифович Д.І. – завідувач кафедри адміністративного права та адміністративного процесу факультет №3 Інституту підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, кандидат юридичних наук, доцент.

Круглий стіл

На колективному фото, зробленому з нагоди цієї події науково-педагогічні працівники кафедр адміністративного права і процесу й фінансового права та фіскального адміністрування НАВС.

Круглий стіл

Кафедра адміністративного права і процесу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X