Крок у продовженні партнерських взаємин

01-03-2017 Переглядів: 361

У Національній академії внутрішніх справ з робочим візитом перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Маріус Януконіс та Повноважний міністр Посольства Литовської Республіки в Україні Гвідас Кєрушаускас. Відомчий заклад освіти представляли: ректор Володимир Чернєй, проректор Сергій Чернявський, начальник інституту післядипломної освіти Лариса Удалова, начальник відділу міжнародних зв’язків Михайло Акімов.

Крок у продовженні партнерських взаємин

Під час зустрічі іноземні представники ознайомилися з історією, сучасною структурою академії, організацією підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, з перебігом розвитку та реформування правоохоронних органів України.

Крок у продовженні партнерських взаємин

Головуючий заходу Володимир Чернєй зауважив на тому, що академія активно бере участь у змінах, що відбуваються у відомстві, а також окремо зупинився на міжнародній співпраці вишу, зокрема вивчення і запровадження в освітній процес міжнародного досвіду.

У свою чергу, Посол Литовської Республіки запевнив присутніх у зацікавленості його країни в успіху реформ як цивільного сектору безпеки України, так і подальшої європейської інтеграції нашої держави.

Такі робочі зустрічі, окрім отримання корисної інформації, обміну професійним досвідом, є вдалим продовженням українсько-литовського співробітництва у сфері підготовки поліцейських кадрів, адже у нас спільні завдання – боротьба зі злочинністю і охорона правопорядку.

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X