Крок у продовженні партнерських стосунків

07-02-2017 Переглядів: 216

Сьомого лютого в НАВС з робочим візитом перебував керівник Академії МВС Грузії Гіві Міканадзе та його радник Давід Гелашвілі. Національну академію представляли ректор Володимир Чернєй, проректори Станіслав Гусарєв і Сергій Чернявський, учений секретар секретаріату Вченої ради Віталій Василевич.

Крок у продовженні партнерських стосунків

Під час зустрічі грузинські колеги ознайомилися з історією, розвитком, структурою НАВС, а також обговорювалися питання про особливості сучасної підготовки та підвищення кваліфікації українських правоохоронців, врахування у їх навчанні міжнародного досвіду.

Ректор академії Володимир Чернєй ознайомив Гіві Міканадзе з останніми здобутками навчального закладу, зокрема перебігом реформування освіти МВС України та активній участі колективу в реформуванні вітчизняної правоохоронної системи, а також окремо зупинився на нових стратегічних завданнях вишу.

Сторони обговорили перспективи подальшого співробітництва, адже у нас спільні завдання – забезпечувати правопорядок у своїх країнах.

По тому гості відвідали Музей МВС України, центр міжнародного поліцейського співробітництва, де наразі проходив тренінг з операційного аналізу для працівників Національної поліції України та Національного антикорупційного бюро України за участю іноземних фахівців, і мали окрему зустріч з науково-педагогічними представниками та керівниками провідних підрозділів НАВС.

Крок у продовженні партнерських стосунків

Крок у продовженні партнерських стосунків

Така співпраця є кроком у підтриманні партнерських стосунків і співробітництва між поліцією України і Грузії.

Крок у продовженні партнерських стосунків

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X