Кримінальне право англійською мовою

04-04-2019 Переглядів: 2003

Нещодавно старший викладач кафедри кримінально-правових дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ Катерина Данченко з метою поглибленого ознайомлення здобувачів вищої освіти другого курсу з темою «Злочини проти власності» разом з викладачем англійської мови Віктором Дзеньківим провела інтегроване семінарське заняття.

Кримінальне право англійською мовою

Усвідомлення важливості застосування знання іноземної мови не лише у навчальному процесі, але й на практиці, її використання під час викладання кримінально-правових дисциплін сприяє вивченню міжнародного та вітчизняного законодавства, забезпеченню інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору.

Науково-педагогічні працівники висвітлили норми кримінального законодавства України й Англії, а також закцентували на визначеннях злочинів проти власності та пояснили відмінності їх різновидів. Здобувачі вищої освіти активно ставили запитання і обговорювали особливості англійського законодавства.

На завершення семінарського заняття Віктор Дзеньків провів тест, демонструючи на екрані різні види злочинів проти власності, а курсанти мали назвати вид злочину й кваліфікувати його іноземною мовою.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X