Криміналістична тактика від практиків

19-03-2018 Переглядів: 145

Педагогічна практика є складовою частиною освітнього процесу здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, а також обов’язковим компонентом підготовки науково-педагогічних працівників, що забезпечується поєднанням теоретичної підготовки з практикою. З цією метою на кафедрі криміналістики та судової медицини академії продовжується педагогічна практика ад’юнктів та аспірантів.

Криміналістична тактика від практиків

Зокрема, 16 березня Орест Яковіна, який має 17-річний досвід роботи в органах досудового розслідування, за участю доцента кафедри Лесі Патик та професора кафедри Вадима Пясковського провів практичне заняття на криміналістичному полігоні з курсантами навчально-наукового інституту № 1 за темою «Тактика обшуку».

Криміналістична тактика від практиків

Під час заняття, за попередньо визначеними фабулами, майбутні слідчі відпрацьовували навички робочого етапу проведення обшуку, тактики обстеження приміщень та ділянок місцевості, виявлення, вилучення та упакування об’єктів – джерел доказової і орієнтуючої інформації. Особлива увага зверталась на слідчі ситуації, в яких зазвичай проводиться обшук, а також шляхи подолання негативних чинників під час його проведення, зумовлених напруженою психологічною обстановкою, дефіцитом часу, активною протидією досудовому розслідуванню окремими учасниками кримінального провадження.

Кафедра криміналістики та судової медицини

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X